Klanten > Verloskundig centrum Delvi

Verloskundig centrum Delvi

Omdat we als praktijk regelmatig even bij elkaar willen zijn om alle ideeën en visie's op 1 lijn te krijgen gaan wij aan de slag met Dockwerk. Het fijne van begeleiding is dat er structuur wordt aangebracht en op een hele fijne manier praktische richting wordt gegeven aan de bedrijfsvoering. Ook de onderlinge verhoudingen en gevoelens af en toe bespreken vinden wij fijn; hier helpt een stukje coaching ook bij. 

 Wij vinden het heel prettig om met zowel Walter als Simone samen te werken. We worden goed geholpen en beide zijn sterk in verschillende punten. Met Simone zijn we op visieweekend geweest in Zeeland. Met haar hulp hebben we mooie stappen kunnen zetten voor onze praktijk. 

Iemand erbij hebben die objectief is, verstand van zaken heeft en met name de verloskundigenpraktijk richting kan geven in de organisatie en communicatie in de praktijk. 

Het is fijn dat Dockwerk aansluiten op onze wensen, veel verstand hebben van het verloskundig reilen en zeilen en ze hebben een prettige manier van communiceren. 

Dockwerk volgens Delvi:  Sterk in communicatie, Verstand van zaken, Coaching, Fijne begeleiding 

Weer stappen gemaakt voor de toekomst van DelVi! 

 

Terug