Dockwerk > Organisaties > Maatschappen

Maatschappen

Het runnen van een maatschap in de zorg vraagt veel van de maten. Onderlinge samenwerking, werkgeverschap, concurrentie, integrale zorg, werkgroepen en ga zo door. Hoe houd je alle ballen hoog? Hoe vind je de balans met je maten en ook de prive levens? Kortom, hoe zorg je voor een goed lopende maatschap waar het gezamenlijk lekker werkt en waar je goede zorg levert voor de client?

Alles staat of valt met een stevige basis. Dockwerk ondersteunt maatschappen om de basis stevig neer te zetten, te onderhouden of als het onder spanning staat, gezamenlijk te onderzoeken wat er moet gebeuren. 

Visiedagen
Dockwerk gaat 1, 2 of 3 dagen met de maatschap aan de slag om deze basis neer te zetten, te onderhouden of samen te onderzoeken wat er nodig is. We starten altijd met een vrijblijvend gesprek in jullie maatschap om kennis te maken en te kijken waar de behoefte ligt. Nodig een Dockwerker uit om te kijken wat het beste bij jullie past.

Bij welke onderwerpen kan ik denken aan een Visietraject?
Onderlinge samenwerking, praktijkorganisatie, toekomstplannen, gezamenlijke visie, concurrentie, taakverdeling, winstverdeling, persoonlijke wensen, werkdruk, keuzes, et cetera.

Onze workshops en Visiedagen zijn geaccrediteerd door de KNOV.


Neem contact met mij op

Stuur ons een berichtje via onderstaand formulier. Je bent van harte welkom!

Loading