Maatschapcoaching voor medischemaatschappen

Maatschappen

Het runnen van een maatschap in de zorg vraagt veel van de maten. Onderlinge samenwerking, werkgeverschap, concurrentie, integrale zorg, werkgroepen en ga zo door. Hoe houd je alle ballen hoog? Hoe vind je de balans met je maten en ook de privé levens? Kortom, hoe zorg je voor een goed lopende maatschap waar het gezamenlijk lekker werkt en waar je goede zorg levert voor de client?

Alles staat of valt met een stevige basis. Dockwerk ondersteunt maatschappen om deze basis stevig neer te zetten, te onderhouden of als het onder spanning staat, gezamenlijk te onderzoeken wat er moet gebeuren en dit aan te pakken.

Maatschapscoaching

Zorgondernemers hebben vaak één ding met elkaar gemeen. Ze werken met veel passie en betrokkenheid in hun vak en voor hun cliënten. En ze hebben niet geleerd voor alles wat komt kijken bij het runnen van een bedrijf. Je bent bestuurder, beleidsmaker, werkgever, strateeg en ondernemer. Om te zorgen dat jouw bedrijf,  jouw maatschap vóór je werkt, je aan het roer staat en niet laat leiden door invloeden van buitenaf maar je eigen koers vaart, begeleiden wij zorgondernemers bij de volgende onderwerpen: 

  • Visie, koers & strategie
  • Organisatie, structuur & management
  • Relatie, samenwerking & communicatie

Beroepsgroepen

We werken voor verschillende beroepsgroepen, zoals verloskundigen, huisartsen, tandartsen, gynaecologen, fysiotherapeuten en diëtisten. 

Onze workshops, coachingtrajecten en visiedagen zijn geaccrediteerd door de KNOV en KNGF. Voor andere zorgprofessionals vragen wij accreditatie aan per traject.


Neem contact met mij op

Stuur ons een berichtje via onderstaand formulier. Je bent van harte welkom!

Loading