Dockwerk > Diensten > Visiedagen

Visiedagen

Een enerverende één- of meerdaags traject voor zorgprofessionals uit één praktijk, team of organisatie. De duur van de sessie hangt af van de onderliggende vragen. Samen werken aan duidelijke doelen en plannen, de organisatie en de onderliggende samenwerking. 

Tijd om gezamenlijk áán je bedrijf te werken.
Als zorgprofessional en ondernemer komt er veel op je af. Je werkt hard in je maatschap: voor je cliënten, met je collega's en assistentes. Het is goed om ook áán je praktijk te werken. Je bent niet alleen verloskundige maar ook ondernemer en werkgever. Met Dockwerk ga je aan de slag met de zakelijke én de menselijke kant van jouw onderneming. De sessie bestaat uit bouwstenen, die elkaar logisch opvolgen. Alle bouwstenen samen zijn een driedaags visietraject. Afhankelijk van jullie vraag, stellen wij een programma op maat samen.

Op maat gemaakt

Visiedagen met Dockwerk organiseren wij op inspirerende locaties. We zorgen voor een afwisselend programma, tempo en rust. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld communicatie en taakverdeling, visie, plannen en doelstelling voor het komende jaar. Concurrentie, kwaliteiten en de onderlinge samenwerking. Een programma is altijd maatgemaakt en verschilt per praktijk, daarom komen wij altijd eerst langs om kennis te maken en goed te horen wat de vraag is. Wil je de hele basis neerzetten, dan raden we aan om drie dagen de tijd te nemen, dit kan in twee keer gebeuren, als dat beter uitkomt. Wij komen altijd nog minstens 1 en vaak 2 keer terug gedurende het jaar, om te zorgen dat de praktijk daadwerkelijk lekker gaat werken en aan de slag kan met alles wat is besproken. Wij werken aan duurzame verbeteringen en genieten ervan als een praktijk prettig werkt!

Praktische zaken

Na het kennismakingsgesprek maken wij een voorstel voor de begeleiding, de tijd en de kosten hiervan. Alle trajecten zijn geaccrediteerd in categorie C (MIO) door de KNOV. Nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek om te kijken hoe wij jouw praktijk of team kunnen begeleiden.


Neem contact met mij op

Stuur ons een berichtje via onderstaand formulier. Je bent van harte welkom!

Loading