Klanten > Verloskundig Huys

Verloskundig Huys

Wietske van Schaik

"Dockwerk ondersteunt ons als praktijk in het organiseren van een goed lopende, innovatieve onderneming. Tijdens de strategiesessies laten de Dockwerkers je kritisch kijken naar waar je nu staat en waar je heen wil. Wat zijn je doelen en idealen? Wat houdt je tegen om hier naar toe te werken? Wat is het beste plan van aanpak? Na een strategiesessie bij Dockwerk voel ik me opgeruimd en barst ik van energie om mijn plannen te verwezenlijken".

Hoe gek ook
"Tijdens de sessie is er veel ruimte voor het uiten van je ideeën. Hoe breed of hoe gek ook! Dockwerk is bijzonder goed op de hoogte van de verloskundige als ondernemer en alles wat daar bij komt kijken. Het is zinvol om door middel van opdrachten en gesprekken met je collega's tot een strategisch werkplan te komen. Een sessie van dockwerk is wat mij betreft een aanrader voor iedere verloskundigenpraktijk. Dockwerk is voor mij: gezellig, vernieuwing en kwaliteit".

Erna Kerkhof
"Dockwerk brengt ons overzicht in onze chaos. We leren om keuzes te maken. En dat het één het ander niet uitsluit. Ook krijgen we aanvullende informatie over bijvoorbeeld het lezen van de balans, maar ook andere zaken als twitteren. Dockwerk levert zorg op maat, aangepast aan de behoefte".

Inspirerend
"Ik vind het inspirerend om met dockwerk de hei op te gaan. Het is de investering meer dan waard. Voor mij is dockwerk betrokken, degelijk en helder!"

Dokie de Bont
"Ondernemerschap is een kant die bij mijn beroep als verloskundige hoort. De workshop 'Visie Ontwikkelen' gaat in op deze kant van ons vak. Voor mij werd inzichtelijk wat ik belangrijk vind in mijn werk, wat ik zou willen veranderen of juist wil behouden in mijn eigen praktijk. Het maakt inzichtelijk wat je wensen, dromen en doelen zijn en hoe je deze kunt realiseren binnen je eigen verloskundigenpraktijk".

Kennis van zaken
"Ik vond de begeleiding zeer persoonlijk. Er is volop tijd voor eigen inbreng en de persoonlijke verhalen, maar er is wel een strakke planning en een duidelijk einddoel. Tijdens deze workshop sta je in een mooie omgeving stil bij je werk en je onderneming. Voor mij is Dockwerk in drie woorden: Kennis van zaken!"

Terug