Klanten > Verloskundigenpraktijk Westerkade

Verloskundigenpraktijk Westerkade

In 2017 hebben wij voor het eerste kennisgemaakt met Dockwerk. Als nieuw team van 5 maten zijn wij aan de slag gegaan om samen met Simone helder te krijgen waar we samen naartoe wilden.

In dit weekend heeft Simone ons prettig gecoacht. Ze vraagt van tevoren wat onze verwachtingen zijn en toetst tussendoor of het nog naar verwachting gaat. Ze is doortastend en weet de kern of soms de angel van het probleem goed naar boven te halen. Daarnaast is het ook heel gezellig om Simone een weekend mee te hebben J.

De kennis van Dockwerk heeft eraan bijgedragen dat wij doelgericht te werk kunnen gaan met een goede taakverdeling in de praktijk. Op die manier doet iedereen datgene waar die energie van krijgt en dat is waar het om gaat, datgene doen waar je blij van wordt. Want dat zorgt voor de juiste energie in je team en een levensbestendige verloskundige.

De verloskunde staat nooit stil, dus in 2020 hebben wij weer een visiedag gehad om onze doelen bij te slijpen en om te zien of de neuzen nog steeds dezelfde kant op staan.

Op Dockwerk kun je altijd rekenen!

Terug