E-learning > E-learning - Werken als waarneemster

E-learning - Werken als waarneemster

Op de online Dockwerk Academie vind je de e-learning: 'Werken als Waarneemster' Deze e-learning is speciaal voor verloskundige waarneemsters ontwikkeld.

Jij werkt als waarneemster in de verloskunde. Na vier of vijf pittige opleidingsjaren ben jij aan de slag met voor jou het mooiste vak van de wereld! En, er komt veel bij kijken.... De complete praktische kant van het ondernemerschap; continuïteitsborging, onderhandelen, verzekeringen en 1000 regeldingen. Ook de menselijke kant; Wat wil jij eigenlijk? Hoe plan je jouw loopbaan? Jouw balans, grenzen, wensen en visie op de geboortezorg. Hoe houd jij je staande en vind jij jouw eigen pad? 

Deze e-learning is voor waarneemsters die:

  • Willen onderzoeken op welke manier zij het prettigste werken.
  • Behoefte hebben aan hele duidelijke, behapbare informatie over het ondernemerschap in de geboortezorg.
  • Willen onderzoeken waar zij invloed ophebben en hoe ze dit ook kunnen inzetten.
  • Zowel praktisch als coachend met zichzelf aan de slag willen.

Deze e-learning is opgebouwd uit een combinatie van instructiefilmpjes, een werkboek, toetsen en (gezamenlijke) opdrachten. De e-learning is zowel praktisch als coachend van aard. Het is te volgen op de PC of tablet/telefoon met een handige app (Huddle). Hierdoor is het laagdrempelig om op elkaar en op opdrachten te reageren. Let op: het is een uitgebreide e-learning met veel informatie, oefeningen tips & handreikingen, niet iets wat je zomaar in een avondje doet. Gun jezelf de tijd om alle waardevolle informatie in jouw tempo tot je te nemen, dan haal jij er het meeste uit!

Na deze cursus:

- Zie je waar jij invloed op hebt.

- Heb je inzicht in allerlei praktische aspecten van het ondernemerschap in de zorg, zoals geld, continuïteitsborging, tarieven, verschillen tussen loondienst, waarneming en maatschap.

- Weet jij op welke verschillende manieren je kunt werken, wat jouw voorkeur heeft en hoe je hier stappen in kunt zetten. Wat zijn de voor en nadelen en wat is eigenlijk jouw verantwoordelijkheid?

- Heb je inzicht in jouw eigen wensen en dromen en krijg je praktisch handreikingen om deze dromen dichter bij te brengen. Tegelijkertijd krijg je een bewustzijn op jouw balans en grenzen en hoe je deze in de gaten kunt houden.

- Kan je overleggen met waarneemsters die in dezelfde situatie zitten en ben je op de hoogte welke stappen andere waarneemsters hebben gezet.

- Heb jij van allerlei praktische zaken duidelijke hand outs , zodat je al deze informatie rustig kunt doorlezen en toepassen wanneer jij het nodig hebt!

- Heb je concreet een stap gezet richting werken waar je energie van krijgt!

Praktische zaken

  • Duur: +/- 8 uur
  • On demand, 7 lessen die je kan volgen wanneer het jou uitkomt
  • 3 maanden toegang tot de e-learning
  • Kosten:  €275,- inclusief BTW.
  • Accreditatie: 5 uur nascholing (A) en 3 uur MIO (C)
  • Gratis app.

 


Aanmeldformulier

Loading