Dockwerk > Organisaties > VSV's

VSV's

Het zorgklimaat is aan hevige verandering onderhevig en de zorgprofessional zelf wordt gevraagd hier in mee te denken, werken en organiseren. Met het VSV als basis, moeten grote vraagstukken als integrale zorg, integrale financiering en bijvoorbeeld prestatie inkoop worden ingevuld.

Sommige VSV's staan aan het begin van een samenwerking en een gestructureerde organisatie met alle onderlinge problemen die hierbij komen kijken. Andere VSV's zijn al gevorderd, georganiseerd en klaar om zelf de regie in handen te nemen. Waar te beginnen of hoe verder te gaan? 

Praktische zaken
Dockwerk helpt VSV's organiseren, samenwerken en verder te komen, bijvoorbeeld met behulp van sociocratische besluitvorming. We hebben inmiddels een groot aantal VSV's ondersteund in basistrajecten gericht op samenwerking, vertrouwen en communicatie. Plannen maken, visie en heldere afspraken en doelen voor de komende jaren. Wij zijn op diverse niveaus actief om VSV's te ondersteunen: Als projectadviseur, projectleider of projectmanager bij Integrale Zorg trajecten. Wij ondersteunen ook bij aanvragen van modules of contact met de zorgverzekeraar. Daarnaast begeleiden wij kortere trajecten om de organisatie van een VSV beter te laten verlopen, de doelstellingen duidelijk te krijgen of te werken aan de onderlinge samenwerking.

Benieuwd wat Dockwerk kan betekenen voor jouw VSV? Nodig ons vrijblijvend uit voor een bestuursvergadering en we kijken wat er speelt, wat de wensen zijn en hoe Dockwerk kan ondersteunen.


Neem contact met mij op

Stuur ons een berichtje via onderstaand formulier. Je bent van harte welkom!

Loading