Dockwerk > Organisaties > VSV's

samenwerken in de keten

Het zorgklimaat is aan grote veranderingen onderhevig en de zorgprofessional zelf wordt gevraagd hierin mee te denken, werken en organiseren. 

Samenwerking in de keten biedt vele kansen. Door het aanvragen van verschillende modules bij zorgverzekeraars, door de mankracht die je samen krijgt en door samen te kijken naar verbetering van zorg, kan je de kwaliteit van zorg verbeteren. Het geeft ook vele uitdagingen, want met veel mensen met verschillende belangen, is samenwerking niet altijd gemakkelijk en kan snel tijdrovend worden.

Dockwerk ondersteunt samenwerkingsverbanden onder anderen bij volgende projecten:

  • Oprichten coöperatie, Zorggroep of IGO.
  • Aanvragen en implementeren diverse modules bij de zorgverzekeraar.
  • Coachingstrajecten gericht op verbetering samenwerking en onderliggende problemen.
  • Visietrajecten; opstellen visie, jaarplannen en eventueel ondersteuning en begeleiding bij het invoeren van de plannen.
  • Kadertrainingen; een kort of lang programma om de deelnemers in de samenwerking handvatten mee te geven over leiderschap, organisatie, projectmatig werken en communicatie.

Wij begeleiden reeds een groot aantal samenwerkingsverbanden, coöperaties en IGO's  en ondersteunen in trajecten die zijn gericht op samenwerking, professionalisering, vertrouwen en communicatie. 

Benieuwd wat Dockwerk kan betekenen voor jouw samenwerkingsverband? Nodig ons vrijblijvend uit voor een bestuursvergadering en we kijken wat er speelt, welke wensen er zijn en hoe Dockwerk daarbij kan ondersteunen.Neem contact met mij op

Stuur ons een berichtje via onderstaand formulier. Je bent van harte welkom!

Loading