Online praktijkcoaching

Aangepaste werkwijze

Vanwege het Coronavirus zijn bijeenkomsten met Dockwerk uitgesteld. Sommige data voor workshops na de zomer zijn vast bekend en de rest volgt spoedig! Voor overige diensten en vragen werken wij digitaal en mag je ons altijd bellen en e-mailen. We kijken graag samen wat er wél kan in deze tijd en wensen iedereen sterkte!

Visiedagen

Dockwerk gaat met de organisatie, praktijk of team voor één, twee of drie dagen aan de slag. We werken op inspirerende locaties aan de doelen, de structuur en de onderlinge relatie.

Lees meer

Workshops & trainingen

Een breed scala aan nascholingen met verschillende onderwerpen, zoals 'communicatie', 'persoonlijk leiderschap', 'visie ontwikkelen' en ons eigen GO-Netwerk.

Lees meer

Projectleiding

Dockwerk ondersteunt VSV’s en helpt hen om stappen te zetten. Samen met een VSV formuleren wij een heldere visie en maken wij (jaar)plannen en afspraken. 

Lees meer

Coaching & begeleiding

Je vak is veeleisend en het kan gebeuren dat je je grenzen overgaat. Wat is belangrijk voor jou, hoe kan jij keuzes maken en jouw leven leiden zoals jij dat wilt?

Lees meer

Samenwerking eerste en tweede lijn

Samenwerken, open communicatie en ondernemerschap zijn cruciaal in en organisatie, afdeling en in de zorg.

Dockwerk verzorgt energieke, inspirerende teamdagen voor zorginstellingen, afdelingen, maatschappen of tussen verschillende afdelingen die met elkaar willen samenwerken.

Lees meer

Online praktijkcoaching 

Het corona virus houdt ons allemaal bezig en houd ons ook vooral binnen. We kunnen niet meer samen aan de keukentafel zitten voor de overdracht en zien elkaar alleen nog online. Dit vraagt van ons allemaal aanpassingen en flexibiliteit om deze periode samen goed door te komen. 

In deze heftige tijd kan je wel wat extra hulp en steun gebruiken. Dockwerk biedt diverse online begeleiding, zoals voorzitterschap in praktijkoverleg, coaching van de praktijk en individuele coaching. Mail of bel ons gerust om alle mogelijkheden te bespreken. 

Lees meer

Ondersteuning VSV's

Het zorgklimaat is aan hevige verandering onderhevig en de zorgprofessional zelf wordt gevraagd hier in mee te denken, werken en organiseren.

Met de VSV als basis, moeten grote vraagstukken als integrale zorg, integrale financiering en bijvoorbeeld prestatie inkoop worden ingevuld.

Lees meer

Onze klanten

Wat zeggen onze klanten over ons? Lees zelf hun ervaringen.