Klanten > Verloskundigenpraktijk Pala

Verloskundigenpraktijk Pala

Sinds een paar jaar hebben wij als maatschap begeleiding van Simone van Dockwerk. Zij ondersteunt ons op meerdere vlakken. Een deel praktijkorganisatie; we pakken onze maatschapsvergaderingen nu heel veel efficiënter aan! We zijn enorm slagvaardig en actief.

Daarnaast hebben we ook heel veel baat bij Simone’s begeleiding als personen die samen een maatschap runnen. We hebben zo’n mooi, hectisch en aangrijpend vak, daar komen ook nog eens onze privé levens met al hun eigen pracht, praal en pijn bij. Simone helpt ons communiceren, filteren en onze behoeftes in kaart brengen én uitspreken aan elkaar. Sinds vorig jaar doen we ook met alle medewerkers in onze praktijk een coachingsdag. Iedereen heeft behoefte aan zien en gezien worden, Simone maakt ‘t mogelijk.

Simone is betrokken, tast af en brengt heel veel kennis en ervaring mee. We krijgen rapportages met gemaakte afspraken, heel praktisch en effectief. Er is altijd een evaluatie moment om de afspraken weer door te nemen.

Dockwerk is onze ondersteuning die we structureel inzetten voor ruimte en inzicht in onze praktijkvoering en die we inschakelen op het moment dat we vastlopen (zakelijk en/of op persoonlijk vlak).

Terug