Workshop & Trainingen > Blijf ik dit doen tot aan mijn pensioen?

Blijf ik dit doen tot aan mijn pensioen?

Lange dagen, gebroken nachten ! Stel jij jezelf ook weleens die vraag? Blijf ik dit doen tot aan mijn pensioen?

Je zoekt je balans in je werk en in je privéleven. Vraag jij je wel eens af of je het mooie vak echt tot je 67e wilt blijven uitvoeren? Wat zijn de mogelijkheden als je wilt veranderen van werk? Welke beroepen kan je met jouw opleiding nog meer uitvoeren? Welke vervolgopleidingen sluiten hierbij aan? Hoe zit het met je BIG-registratie en het behoud van salaris?  

Tijdens deze workshop kijken we over de grenzen van jouw beroep heen en op welke plekken jij jouw kennis en ervaring ook kan inzetten. Een workshop waarin je naar de verschillende opties en ervaringen van collega's kijkt die niet meer actief werkzaam zijn in jouw vak. Een stapje in de richting op jouw pad in je werkzame leven, een pad dat bij jou past! 

Deze workshop is praktisch, over de mogelijkheden die jij nog meer hebt, maar ook coachend, over de keuzes en stappen op jouw pad.

Speciaal ontwikkeld voor verloskundigen en tandartsen.


 

Data en Locaties

 • Interesse in dit onderwerp of op eigen locatie met een eigen groep (verloskundig of andere zorgprofessionals)? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Vul op het onderstaande formulier in het eerste veld jouw keuze in! 

Praktische zaken

 • Tijdstip: 9:30 uur - 16:00 uur
 • Kosten live: € 325,-  inclusief uitgebreide catering, koffie, thee en lekkernijen tussendoor en inclusief BTW. Kosten online workshop € 265,-
 • Accreditatie: 3 punten geaccrediteerde bij en nascholing (A) en 3 punten MIO (C) 
 • Accreditatie KRT: algemene nascholing 5,5 punt.

  Aanmelden, vragen of meer informatie, vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op!


  Aanmeldformulier

  Loading